top of page
Zoeken

Mindful zwanger & bevallen: het antwoord op al jouw bewuste en onbewuste ‘cravings'Misschien heb je het al gemerkt? Je bent zwanger en hebt ineens (bizarre) ‘cravings’. Je hebt zin in chocolade, augurken met slagroom, drinkt liters melk of verslindt de ene na de andere watermeloen. Of je wilt ineens meer dan gebruikelijk rusten. Of juist lekker naar buiten voor frisse lucht, de natuur in.


Deze ‘cravings’ (behoeften) zijn uit het niets gekomen en dienen zich vanzelf aan. Je kunt er niet omheen, je bent je er dagelijks van bewust, ze blijven zich aandienen.


Maar wist je dat je tijdens je zwangerschap ook bepaalde behoeften hebt waar je je misschien wat minder van bewust bent? Dat zijn de dingen die waarschijnlijk niet ‘top of your mind’ zijn wanneer iemand aan je vraagt: “waar heb je behoefte aan?” Maar toch zijn dit wel dingen die zich de komende tijd gaan aandienen.


Hieronder zie je per trimester een overzicht van verschillende bewuste en onbewuste behoeften.

Zoals je ziet, is het nogal een lijst. Je gaat het nog druk krijgen de komende tijd ☺️


Nu hebben we bij BLOOM mama voor jou een manier bedacht om heel eenvoudig in veel van deze behoeften te voorzien. En dat is heel kort te omschrijven als: Mindful zwanger & bevallen!


Alles wat hierboven in het schema staat vermeld, komt aan bod en/of wordt aangeraakt. Je bepaalt zelf wat voor jou belangrijk is en waar je mee aan de slag wilt gaan.


Wat is Mindful zwanger & bevallen?


Het is een uniek programma waarbij we je begeleiden op jouw individuele reis naar het (wederom) mama worden. Je gaat bouwen aan een gezonde basis. Voor jou en je kindje.


In 10 weken tijd ga je ontdekken wat het is wat jij, naast die chocolade en augurken, nodig hebt. Waar jij gelukkig, blij en sereen van wordt. En bereid je jezelf goed voor op de bevalling.


Dit alles door middel van:

- zwangerschapsyoga

- meditatie

- mindfulness

- ademwerk

- geboortevoorbereiding


Zodat je je krachtig, gezond, gegrond, aanwezig en zelfverzekerd voelt. En helemaal klaar bent voor de eerste ontmoeting met je kindje!
Hoe werkt het dan?


Een belangrijk onderdeel van het programma zijn de lessen zwangerschapsyoga. Deze kun je online volgen of live in Helmond-Brandevoort of Gemert. Je krijgt ook toegang tot een online leeromgeving.


Tijdens het programma komen verschillende thema’s en specifieke onderwerpen aan bod. We gaan werken aan een gezonde basis, fysiek en mentaal. En je krijgt allerlei belangrijke en waardevolle info en leert tips & tricks die je tijdens de bevalling kunt toepassen.


Daarnaast krijg je via de online leeromgeving iedere week extra info en verdiepende oefeningen.

Er worden veel kleine zaadjes geplant om je bewustzijn te vergroten. Dingen die je helpen om een mindful mama te zijn.


Je hebt ook toegang tot een (online) community, waar je contact kunt maken met andere mama’s (to be).


Naast Mindful zwanger & bevallen zijn er bij BLOOM mama ook regelmatig ontspannende en informatieve events. Voor jou en je (beval)partner.


Je kunt zelfs terecht voor een Motherhood fotoshoot!


Denk jij nu: “dat lijkt me wel handig. Alles overzichtelijk aanboden op één plek.

Meld je hieronder dan snel aan!

Ik zou het super leuk vinden wanneer je erbij bent. En kijk ernaar uit je binnenkort te ontmoeten.


Let’s BLOOM!


BLOOM mama | Fieke

תגובות


bottom of page