top of page

About me

Hoi! Mijn naam is Fieke. Met mijn man Peter, ons zoontje en dochtertje woon ik samen in het mooie Brabant.

Sinds 2013 werk ik als yogadocent en inmiddels heb ik een aardige rugzak vol met opleidingen, trainingen en ervaring (RYT 500 / E-RYT 200).  

 

Het idee van BLOOM mama is na mijn zwangerschappen ontstaan. Als yogadocent zag ik dat veel aspecten van yoga en aanverwante gebieden waardevolle tools kunnen zijn wanneer je een kindje verwacht. Tijdens je zwangerschap, maar ook bij de bevalling.

 

Tools waardoor jij kunt werken aan je lichamelijke, mentale en emotionele gesteldheid. Zodat je kunt bouwen aan een gezonde basis. Voor jou en je kindje. ​​​​​​​​En jij, tijdens en na je zwangerschap, fit bent en lekker in je vel zit.

 

Want hoe fitter je tijdens je zwangerschap bent, hoe sneller je herstelt. En wanneer jij je krachtig, gezond, gegrond, aanwezig en zelfverzekerd voelt, zul je op je best zijn als moeder! ​​​​​​​​

DSC04070-2.jpg

BLOOM mama

Bij BLOOM mama kun je terecht voor uitgebreide begeleiding tijdens en na je zwangerschap. BLOOM mama helpt je goed voor jezelf te zorgen. Alles overzichtelijk aangeboden, op één plek.

De nadruk ligt echt op JOUW fysieke en mentale welzijn. Zodat jij je lekker voelt, opbloeit en klaar bent voor alles wat komen gaat. En straks met een warm gevoel terugkijkt op deze bijzondere periode. 

Bij alle programma's wordt gewerkt met uitgebreide online programma’s. Er is heel bewust gekozen om te werken met online programma’s, zodat je alles in je eigen tempo kunt doornemen en zo vaak kunt oefenen als jij wilt. Door het vaak te doen en te blijven herhalen kun je het geleerde namelijk ook echt in je leven integreren en wordt het een automatisme. 

Ook na je bevalling kun je bij BLOOM mama terecht. Er is namelijk een speciaal programma voor de eerste periode na de geboorte van je kindje (najaar '23). Je kunt al direct na de bevalling met dit programma starten.

 

Daarnaast kun je bij BLOOM mama terecht voor zwangerschapsyoga, ontspanningsworkshops, mini retreats, mama (to be) cirkels en persoonlijke privésessies. En ook voor de Motherhood mini fotoshoot. Iets wat ik je van harte aanbeveel. Leg jouw mooie buik en wonderlijke lichaam nu vast! Of neem een fijn momentje met je (pasgeboren) kindje. Deze bijzondere tijd komt niet meer terug...

BLOOM mama zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit, fysiek fit en mentaal sterk bent en dat je goed bent voorbereid. Zodat je vol (zelf)vertrouwen van deze transformerende periode kunt genieten!

bottom of page