top of page
Ontwerp zonder titel-19.png

Your adventure into motherhood

En dan staat er in het venster van de test: ZWANGER. Gefeliciteerd!

 

Dit is misschien wel de meest magische, verwarrende, opwindende en spannende tijd van je leven. De komende maanden zal je kleintje in je groeien en zich helemaal ontwikkelen. Daarnaast vindt er bij jou een ontwikkeling en transformerend proces plaats. Naast je kindje wordt er namelijk (wederom) een moeder geboren. 

Een krachtig lichaam en frisse geest kunnen eraan bijdragen dat je straks met een warm gevoel terugkijkt op deze bijzondere periode. Hiervoor is het belangrijk dat je fysiek en mentaal een stevige basis hebt.

Het versterken van je eigen basis is de allerbeste start die jij je kindje kunt geven. Je kunt namelijk nu al goed voor je kindje zorgen door goed voor jezelf te zorgen. Hoe gelukkiger, gezonder en kalmer jij bent, hoe gelukkiger, gezonder en kalmer je kindje zich kan voelen.

 

BLOOM mama helpt je goed voor jezelf te zorgen. Door middel van mindfulness, meditatie, ademwerk, ontspanningsoefeningen, affirmaties, zwangerschapsyoga etc. begeleidt BLOOM mama jou bij jouw reis naar het (wederom) mama worden. Hoe fitter jij de bevalling ingaat, hoe sneller je daarna herstelt. En ook na de zwangerschap kun je bij BLOOM mama terecht.

Let's BLOOM together!

BLOOM mama - Helmond

Yoga Child ' s Pose
zwangerschapscursus zwangerschapsyoga_edited.png

Waarom
zwangerschapsyoga?

Beweging is super belangrijk tijdens je zwangerschap. Het helpt je om je lichaam soepel en krachtig te houden. Wanneer je fit de bevalling ingaat, herstel je na de bevalling sneller.

 

Zwangerschapsyoga is een vorm van yoga die specifiek is ontworpen voor zwangere vrouwen. Iedereen kan meedoen met deze lessen. Of je nu een ervaren yogi bent of nog nooit op een yogamat hebt gestaan. Het is een zachte vorm van yoga die zich richt op het bevorderen van lichamelijke en geestelijke gezondheid tijdens de zwangerschap. Het voorkomt en verlicht allerlei klachten (zoals klachten aan het bekken, de onderrug, tussen de schouders en bij de nek). 

We bewegen in een rustige flow door allerlei houdingen. En werken aan onze ademhaling. Sommige houdingen en ademhalingstechnieken kun je ook tijdens de bevalling inzetten. Daarnaast komen meditatie, yoga nidra, visualisaties en affirmaties aan bod. 

 

Zwangerschapsyoga helpt het welzijn van jou als moeder, maar ook dat van je kindje te bevorderen. Samen met andere moeders creëren we een omgeving waarin jij veilig kunt bewegen, ontspannen, ontwikkelen en bewust ZIJN. Een omgeving waar meer dan eens mooie vriendschappen zijn ontstaan.

Voordelen

zwangerschapsyoga

☾ Sterk lichaam

 

Mentale rust

 

Vermindering van stress en angst

☾ Contact met andere mums (to be)

☾ Beter slapen

☾ Ontspanning

☾ Verbinding met je kindje

☾ Balans van body & mind

☾ Zelfzorg

Voorkoming en verlichting van klachten

☾ Fijn momentje voor jezelf

☾ Sneller herstellen na de bevalling

Image by Karolina Grabowska
Lessen zwangerschapsyoga bij het Kunstkwartier in Helmond


De lessen worden gegeven op:
donderdagen van 19.00 - 20.00 uur
bij het Kunstkwartier in Helmond.


De investering is € 99 voor 10 lessen.
De kans is groot dat je zorgverzekeraar de kosten (gedeeltelijk) vergoedt! 
Heb je vragen, stel ze gerust via onderstaand contactformulier!

ADVIES:  volg naast de lessen Zwangerschapsyoga ook het programma Mindful zwanger, Mindful bevallen - mama of Mindful bevallen - samen. Of neem een voordelig combinatiepakket.

bottom of page