top of page

za 10 dec

|

Molenrand 3, 5421 VZ Gemert

Relax & recharge Gemert

Kom jezelf opladen bij BLOOM mama. Voel je als herboren!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Relax & recharge Gemert
Relax & recharge Gemert

Tijd en locatie

10 dec 2022, 13:30 – 15:30

Molenrand 3, 5421 VZ Gemert

Over het evenement

Tijdens je zwangerschap is het heel belangrijk om te werken aan het versterken van je spieren. Maar het is ook van belang dat je regelmatig de tijd neemt om echt te ontspannen. En dat je goed slaapt. Tijdens een langere periode van rust kunnen je lichaam en geest namelijk herstellen en genezen.

Nu kan het krijgen van voldoende ontspanning en een goede nachtrust een uitdaging zijn wanneer je zwanger bent. Je gewone leventje dendert vaak gewoon door. En ’s nachts kun je soms maar een paar uurtjes slaap pakken. De momenten tussen de frequentere toiletbezoeken, het schoppen tegen de ribben en het wakker liggen van maagzuur of andere zwangerschapskwaaltjes. Of misschien lig je nu ineens vaker wakker. Door alle hormonen die door je lijf razen, kunnen je zorgen, angsten en gedachten een tornado worden. Vooral 's nachts.

Geen wonder dus dat je je (soms) moe voelt!

Hoe werkt het?

Relax & recharge is een verwenmiddag waar je helemaal tot rust komt en compleet ontspant. De middag duurt ongeveer 2 uur en bestaat uit restorative yoga met als afsluiting een yoga nidra sessie.

Restorative yoga en yoga nidra (yogic sleep) staan bekend om hun helende werking. Ze zetten het parasympatische zenuwstelsel in gang dat zorgt voor rust en herstel. We gaan dus een middag rusten en herstellen. Hierna voel jij je weer als herboren!

Wil jij?

☾ heerlijk ontspannen

☾ stress en angst verminderen

☾ helderheid van geest en gedachten krijgen

☾ bewuster worden van je lichaam

☾ een fijn momentje voor jezelf

☾ gezellig samenzijn met andere mums (to be)?

Voor wie?

Vanaf 14 weken zwangerschap ben je welkom bij Relax & recharge. Deze verwenmiddag is geschikt voor iedere zwangere vrouw die zichzelf een oplaadmomentje gunt. De prijs bedraagt € 35 (of 2 credits).

Kom naar Relax & recharge en voel je verfrist en ontspannen!

Tickets

  • Relax mama

    € 35,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page